ΜΠΑΣΚΕΤ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Dodekanisos Gymnastikos Syllogos 120319Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ενόψει του εντός έδρας αγώνα

με τον πρωτοπόρο και αήττητο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 7μ.μ. στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου. Το παιχνίδι είναι το δεύτερο φετινό εντός έδρας στο πλαίσιο της Α1 Κατηγορίας και μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, τα παιδιά του Γιάννη Μαρουλλάκη είναι έτοιμα για να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Άπαντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και δηλώνουν πανέτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου όπου είναι αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν και πάλι. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μια από τις πολύ δυνατές ομάδες, ωστόσο αυτό δεν πτοεί την ομάδα μας η οποία ξέρει πολύ καλά ότι αν παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες θα μπορέσει να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης. Τα παιδιά του Γ.Σ. Δωδεκάνησος καλούν για μια ακόμα φορά τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών στο Βενετόκλειο προκειμένου να ενισχύσει με τον τρόπο του την προσπάθεια τους.
Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Κάλλιστος Διακογεωργίου, τόνισε τα ακόλουθα:
"Περιμένουμε για μια ακόμα φορά, τον φίλαθλο κόσμο να έλθει στο Βενετόκλειο προκειμένου να χειροκροτήσει τα παιδιά και να τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να πάρουν τη νίκη. Μπορώ να πω ότι τα παιδιά μας είναι πεισματωμένα για να αποδείξουν ότι έχουν την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μετά την πολύ μεγάλη νίκη που πήραν απέναντι στον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, θέλουν να συνεχίσουν με μια ακόμα πολύ σημαντική επιτυχία. Το Σάββατο το Βενετόκλειο θα πρέπει να γεμίσει. Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να κάνει το καθήκον του και να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο προκειμένου να αποτελέσει για την ομάδα μας τον 6ο παίκτη".